Läs detta först!

Den här bloggen skall endast ses som en informationskälla kring den generella finansmarknaden, aktiehandel och derivathandel. Idén är att belysa ämnet risk i sammanhanget och med en yrkesverksam syn på detta bidra till ökad kunskap i ämnet.

All text i denna blogg är följaktligen avsedd för informationssyfte och ska inte på något sätt, i någon aspekt eller i någon vinkel ses som tips eller rådgivning för investeringar i aktiemarknaden. Det är upp till läsaren själv att helt och hållet stå för egna beslut i sina investeringar.

Jag som skriver på bloggen heter Calle Björkegren och har arbetat i finansmarknaden sedan 1994 med fokus på risk och Trading inom aktiederivat. Jag har arbetat inom bl.a.  investmentbanker såväl internationellt som i Sverige och har även såväl drivit daytradingrum som skapat och drivit en Luxemburgbaserad hedgefond. Grundtanken med denna blogg är att dela med mig av den professionella kunskap jag fått med mig under åren samt då och då ge min syn på marknaden – eller annat. Önskemål från läsare styr det dagliga innehållet.

Ingen av skrivelserna som presenteras på denna blogg är således menad att ersätta läsarens eget beslutstagande. Calle Björkegren och Optionsbloggen tar inget ansvar för eventuella problem som uppstått efter att du använt dig av den information som presenteras här.

Agerande i aktiemarknaden generellt och derivatmarknaden i synnerhet kräver en miniminivå av grundläggande kunskaper men framförallt en medvetenhet om risk. Om du bestämmer dig för att lära dig mer om derivatmarknaden för att optimera din avkastning behöver du personligen ta fullt ansvar för ditt eget handlande och eventuella resultat.

Är Du intresserad av att lära dig mer om derivat föreslår jag att Du anmäler dig till en av mina kurser i ämnet. Du hittar mer information på www.enspiri.se

Vid frågor kan du mejla mig på info@optionsbloggen.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: